Ebben a cikkben egy egyszerű rákász módszert szeretnék bemutatni. Csupán egy darab húsra és egy pálcára van szükségünk. A hús helyett, használhatunk még sertés, marha vagy tyúk májat vagy szivet is.
Levágunk egy faágat, majd azt megtisztitjuk a leveleitől.
A pálca egyik végét behasitjuk.
Majd feltüzzük rá a húst.
A pálcának azt a végét amelyikre a húst tüztük beengedjük a vizbe. Próbáljuk megkeresni azokat a helyeket ahova a rákok elbújhatnak. Előszeretettel rejtőzködnek például a vizbe benyulló fák gyökerei illetve nagyobb kövek alatt.
Nem kell sokat várnunk az első érdeklődőre.
A rákok nagyon ragaszkodnak a ételükhöz, igy könnyen ki lehet öket emelni a pálca segitségével a vizből.
A jól felkinált csali meghozza az eredményt.
2008. május 2., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése